XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: СЛАДЪК САЛАМ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

вторник, 26 юли 2011 г.

СЛАДЪК САЛАМ

ПРОДУКТИ: 
2 опаковки меки бисквити/ аз ползвам РОДЕН КРАЙ с масло на " Престиж" /
1 ч. ч. пудра захар
2 с. л. какао
1 яйце
125 г масло или маргарин/ в случая е маргарин, защото тези бисквити имат вкус на масло/
1/ 2 ч. ч. орехи/ сега ги заместих с 1 кутийка локум/
шоколадови пръчици за овалване

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
   Бисквитите се трошат, маслото се размеква, яйцето се разбива, локумът се нарязва на дребни парченца и всичко това се омесва с останалите продукти. Оформя се като салам и се поставя върху найлон, но предварително върху него разпръснете шоколадовите пръчици. Завива се в него малко по- стегнато и се оставя за няколко часа в хладилника, за да се стегне.
Аз го приготвих сутринта  в 9 часа и го нарязах в 16 часа.


                                                     5 април 2011 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар