XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: БОБЕЦ С ПОВЕЧЕ ПОДПРАВКИ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

сряда, 27 юли 2011 г.

БОБЕЦ С ПОВЕЧЕ ПОДПРАВКИ

Повече от ясно е, че всеки може да вари боб / стар фасул /, но аз ще споделя един от начините, по който го приготвям.

     На 500 гр бобени зърна аз слагам 1 глава кромид лук, 1 голяма зелена чушка, 1 морков, 2 домата, 3 с. л. олио, сол, вода  и като подправки- сухи чубрица и джоджен, 1 дафинов лист, пресни магданоз и девесил, черен пипер и 1 ч. л. подправка за боб.

Няма коментари:

Публикуване на коментар