XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: Априлска ЗЕЛЕНЧУКОВО СИРЕНЯВА ЧОРБИЦА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

петък, 29 юли 2011 г.

Априлска ЗЕЛЕНЧУКОВО СИРЕНЯВА ЧОРБИЦА

    " Тръгне " ли лападът из двора, тръгвам и аз с тенджерата, за да си сваря от тази вкусна и здравословна пролетна чорбичка :).

Сварих чорба от 1 глава нарязан кромид лук, 2 картофа на кубчета, 1 каф. ч. ориз, по 1 шепа нарязани лапад и спанак, 1 нарязана чушка и сол. Добавих и 5 кисели джанки/ от фризера/. Накрая подправих с чубрица, магданоз, копър, целина и девесил.
При сервирането поръсих с натрошено сирене и... готово! 
Получи се прекрасна пролетна зеленчуково- сиренена чорба.

              от 7 април 2011 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар