НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
ТИКВИЧКИТЕ СЕ РЕЖАТ НА ФИЛИЙКИ И СЕ ПЕКАТ СЪС СОЛ И ОЛИО ВЪВ ФУРНА, КАТО СЕ РАЗБЪРКВАТ НЯКОЛКО ПЪТИ, ЗА ДА НЕ ЗАГОРЯТ. НЕ СЕ СИПВА ВОДА, ТЕ СИ ПУСКАТ. СЛЕД КАТО СЕ ИЗПЕКАТ ХУБАВО / БЕЗ ДА ИМА ТЕЧНОСТ В ТАВАТА/ СЕ ЗАЛИВАТ С 1 МАЙОНЕЗА, РАЗБИТА С 2 С. Л. КИСЕЛО МЛЯКО И ПОДПРАВЕНА С ЧЕСЪН. ОТГОРЕ СЕ ПОРЪСВАТ С МАГДАНОЗ.
С тази моя скромна храна радвам семейството си и приятелите ни. Готвя за удоволствие.Тръпка е да знаеш, че след кратък престой пред печката ще се получи още едно ново блюдо.Рядко повтарям стари ястия.Импровизирам смело.Идеите ми са много и затова реших да споделя с вас семейната ни кухня. С поздрави: МАРГИ
Всичко за мен
- МАРГАРИТА ДИМИТРОВА
- Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
- Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар