XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: май 2015

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

вторник, 19 май 2015 г.

ГОЛЯМА САРМА

Никаква философия няма в нея.
Правите си каймата като за обикновени сарми, разстилате зелеви листа по намазнена кексова форма, слагате плънката, загръщате краищата на листата или нареждате други, поръсвате с олио и печете във фурната на 200 градуса.
Аз се страхувах да не я препека, но е видимо, че е могло още.

19 май 2015 г

събота, 2 май 2015 г.

НЕСЕБЪРСКА САЛАТА

Състои се от маринован пангасиус, кисели краставички, пресен кромид, маслини, лимон и свеж магданоз.

ЧЕСНОВО- МЛЕЧНИ ТИКВИЧКИ НА КУБЧЕТА

А защо на кубчета?
Защото така не се ангажирам да ги следя и обръщам. Просто ги бъркам на няколко пъти с решетъчната лъжица и те се изпържват равномерно от всички страни.
След това им слагам мляко със солчица, чесън и копър и те вече са готови за консумация.

2 май 2015 г