За тях ползвах рецептата на Диана
Димитрова.
Исках да направя нещо по- различно
от моите чушленца в сладко- кисел сос и се доверих на жената.
Не сме ги опитвали, но смятам, че
ще ни харесат.
Благодаря на Дианка за различната рецепта!
ПРОДУКТИ:
500 г люти чушлета
150 мл оцет
100 мл вода
50 мл олио
2 с. л. захар
2 с. л. с лек връх
сол/ опитвайте на вкус, защото всяка сол различно соли/
чесън
копър и чубрица /
магданоз/
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Чушленцата се изпичат
леко и се слагат в буркани.
Редуват се с нарязан чесън,
копър и чубрица.
Аз направих и вариант
само с чесън и магданоз.
Заливат се със
заврелите оцет, сол, захар, олио и вода.
НЕ СЕ СТЕРИЛИЗИРАТ И
НЯМАТ КОНСЕРВАНТИ!
септември 2015 г
Няма коментари:
Публикуване на коментар