XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ЗЕЛЕНЧУКОВИ ОМЛЕТЧЕТА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

четвъртък, 14 юли 2016 г.

ЗЕЛЕНЧУКОВИ ОМЛЕТЧЕТА

Това е много бърз вариант за моментите, в които нямате време да готвите.
Друг е въпросът, че зеленчуците остават леко хрупкави, но на мен така ми харесват, защото не ми приличат на сготвени в манджа.
Ще ви дам пример за приготвянето на омлетчетата, а вие съвсем спокойно можете да използвате зеленчуци по ваш вкус и избор за дадена комбинация.

ПРОДУКТИ:
/ видими са от снимката/

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Яйцата се разбиват със сол и към тях се добавят зеленчуците и подправките- всичко по ваш вкус.
Гребва се от сместа с по- голяма лъжица и омлетчетата се пържат в горещо масло и олио / или само в олио/.
Това е цялата философия.
Остава само да ви харесат и да си ги спретнете още веднъж, дваж....

Няма коментари:

Публикуване на коментар