XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ПАНИРАНА ТУЧЕНИЦА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

четвъртък, 22 август 2013 г.

ПАНИРАНА ТУЧЕНИЦА

Нещо елементарно, но вкусно за онези, които обичат зелении. Препоръчвам я .
ПРОДУКТИ:
крехки клонки тученица
яйца
брашно
сол
олио
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Измивам тученицата и я панирам в разбити яйца със сол и брашно. 
Панировката нека да е по- гъстичка. Панирате и пържите съвсем за кратко. 
                    Можете да я консумирате и така, и с млечен сос с чесън.

Няма коментари:

Публикуване на коментар