Бързо и много вкусно ястие.
Изключително
подходящо е за чаша хубаво вино.
ПРОДУКТИ за 3 порции:
1 домат
1 чушка
100 г сирене
200 г кашкавал
1/ 2 суджук
3 яйца
20 г краве масло
1 с. л. олио
щипка млян черен пипер
щипка сух босилек
НАЧИН НА
ПРИГОТВЯНЕ:
На дъното на глинен гювеч слагаме парченца масло.
Поръсваме и олиото.
Подреждаме
нарязаните доматени филийки.
Поръсваме с подправките.
Чукваме яйцата и с вилица спукваме жълтъците.
Слагаме гювеча в студена фурна.
Включваме я на 200 градуса и печем ястието до
получаване на лека златиста коричка.
Консумираме блюдото топло.
Няма коментари:
Публикуване на коментар