XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: РЕДЕНА САЛАТА С ДРЕСИНГ ОТ ГОРЧИЦА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

четвъртък, 28 юли 2011 г.

РЕДЕНА САЛАТА С ДРЕСИНГ ОТ ГОРЧИЦА

   Вчера гледах готварски клипчета и се спрях на тази салата, която веднага след това направих за обяд.
Ще се хареса на онези, които обичат вкуса на горчицата ...


 Кръгчетата от полуобелената краставица се подреждат като цвете, 1 домат се реже на филийки и се поставя в центъра на чинията, отстрани се редят изправени шайби кромид лук/ по рецепта лукът беше от лилавия/, от себе си добавих 4  плочки сирене, които поставих в ъглите и отгоре полях салатата с ДРЕСИНГ, приготвен от олио / може и зехтин/, оцет, сол, малко горчица и наситнен магданоз. Украсих със стръкче магданоз и поднесох.

2 коментара:

  1. Магииии, обожавам салати! Ям си ги сама - в къщи си падат по вълчите салатки:) Мерси за предложението:)

    ОтговорИзтриване
  2. Маги и аз като Бенита обожавам салатки :)) Ям ги във всякакви разновидности, а откакто се научих да ям и горчица, я прибавям почти навсякъде. Ще я пробвам в скоро време тази свежест.

    Когато имаш възможност, намини при мен, за да си получиш наградата, която те чака при мен :)))

    ОтговорИзтриване