XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: Така изглежда сем. ДИМИТРОВИ след 20 години съвместен живот . При нас е ритуал всяка вечер да сме заедно на масата и заедно да се наслаждаваме на домашния аператив и приготвената с любов храна :).НАЗДРАВЕ ОТ НАС!

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

петък, 29 юли 2011 г.

Така изглежда сем. ДИМИТРОВИ след 20 години съвместен живот . При нас е ритуал всяка вечер да сме заедно на масата и заедно да се наслаждаваме на домашния аператив и приготвената с любов храна :).НАЗДРАВЕ ОТ НАС!


20 юли 2011 г

4 коментара:

  1. Да сте живи и здрави ,и все така задружни ,още няколко пъти по 20 :) Благодаря за прекрасните рецепти !!! Поздрави от Мездра :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря и аз, Зоя!
    Между другото аз съм наполовина от вашия край- тате е от Лик и там си имаме къща :).

    ОтговорИзтриване
  3. Значи ме познава ,аз работя в агроаптека тук :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ами не зная, той ходи там само по лятно време.

    ОтговорИзтриване