XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ДОМАШНА НАДЕНИЦА ОТ КОНСКО МЕСО

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

петък, 29 юли 2011 г.

ДОМАШНА НАДЕНИЦА ОТ КОНСКО МЕСО

 Това е едно истинско и прекрасно ДОМАШНО ПРИГОТВЕНО МЕЗЕ ЗА ДОМАШНО ЧЕРВЕНО ВИНЦЕЕЕ......

 Мислила съм, че конското месо не е вкусно, че не е полезно, че е гадно и неприятно, но.... съвсем не било така. Оказа се, че то е поредният деликатес на чужденците. И като се замислите С КАКВО СЕ ХРАНИ КОНЯТ!?! Конят е изключително чисто животно на тема ХРАНА. Та... миналата зима на съпруга ми един познат  ни доставяше по 5- 10 кг прясно месо от младо конче, което ние носехме на майстор- колбасар и той ни го правеше на наденица с добавка на сланина и подправки. Аз лично останах очарована, а покрай мен  много наши приятели и моят баща започнаха да чакат с нетърпение и все да питат" Кога ще има от нашето месо?!?"
Ако знаете колко е хубаво винаги да имаш под ръка истинска мръвка... :)
Кеф ти да я печеш сурова, кеф ти да я поизсушиш ...


Няма коментари:

Публикуване на коментар