XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: СУПЛИ ПО БЪЛГАРСКИ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

четвъртък, 28 юли 2011 г.

СУПЛИ ПО БЪЛГАРСКИ

  Тази рецепта ми я изпрати една жена, която живее в Италия. Тя ми каза, че това ястие е харесвано от местното население там, но в него имаше и тамошното сирене, с което аз не разполагах и затова си ги ПОБЪЛГАРИХ :).




  Сварете 1 голяма чаша ориз в подсолена вода. Изцедете го и го овкусете с черен пипер. Добавете 1 яйце и шепа настъргано сирене. Омесете и разделете на топки. Във всяка топка увийте парченце кашкавал, потопете в галета, царевично брашно или грис и изпържете от всички страни.



                                                          от 3 април 2011 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар