XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: КАРТОФЕНА ТОРТА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

неделя, 24 юли 2011 г.

КАРТОФЕНА ТОРТА

‎    1 кг обелени и сварени в солена вода картофи се намачкват с кухненски прибор. Към тях се прибавя масло/ маргарин/, черен пипер и / по желание/ 1 майонеза плюс сол на вкус. Объркват се посочените продукти и от получената смес се оформя  блат като за торта. Отгоре се маже с майонеза, а украсата е по ваша преценка. 
Рецептата се изпълнява бързо и лесно, а тортата е много вкусна!

Няма коментари:

Публикуване на коментар