XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ОБИКНОВЕНА БИСКВИТЕНА ТОРТА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето любимо хоби. Започнах да готвя още от детска възраст и продължавам до днес. Много бързо, воден от интерес и любопитство, още в първите години на нашия семеен живот със същото се захвана и моят съпруг. И така в кухнята станахме двама. Вечер, сядайки на трапезата, правим бърза уговорка за следващия ден- кой ще е на линия и кой ще подхваща тенджерите. И, разбира се, действаме. Понякога сме и двамата, а понякога тайно си правим приятни изненади. Често намираме време за любимото и полезно занимание, имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. Опитваме различни рецепти, много често импровизираме, приготвяме и малко „ по- завъртяни” блюда, но предимно залагаме на лесните, семплите, възможно по- евтините и достъпни ястия. А на всички вас, които харесвате приготвеното от нас и го оценявате- БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ! 

вторник, 26 юли 2011 г.

ОБИКНОВЕНА БИСКВИТЕНА ТОРТА


   Това е обикновена бисквитена торта, но направена във формата  за кекс. 
По този начин става по- ефектна .

                          ИМПРОВИЗАЦИЯ! :)

       СЪСТОИ СЕ ОТ НАТРОШЕНИ БИСКВИТИ НА ПАРЧЕТА / ТЕЗИ СА " ЗАКУСКА" / , КОИТО СЕ  ПУСКАТ В ГОРЕЩ КРЕМ / НИШЕСТЕ/. РАЗБЪРКВАТ СЕ И СМЕСТА СЕ ИЗСИПВА ВЪВ ФОРМА, НАМОКРЕНА СЪС СТУДЕНА ВОДА. ПРЕСТОЯВА В ХЛАДИЛНИК 5- 6 ЧАСА / ДО ОМЕКВАНЕ/, ПОСЛЕ СЕ ОБРЪЩА И СЕ УКРАСЯВА С КАКВОТО ИМАТЕ!

                                                         29 март 2011 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар