XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ПЪРЖЕНА РИБА СЪС ЗЕЛЕН ДРЕСИНГ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето любимо хоби. Започнах да готвя още от детска възраст и продължавам до днес. Много бързо, воден от интерес и любопитство, още в първите години на нашия семеен живот със същото се захвана и моят съпруг. И така в кухнята станахме двама. Вечер, сядайки на трапезата, правим бърза уговорка за следващия ден- кой ще е на линия и кой ще подхваща тенджерите. И, разбира се, действаме. Понякога сме и двамата, а понякога тайно си правим приятни изненади. Често намираме време за любимото и полезно занимание, имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. Опитваме различни рецепти, много често импровизираме, приготвяме и малко „ по- завъртяни” блюда, но предимно залагаме на лесните, семплите, възможно по- евтините и достъпни ястия. А на всички вас, които харесвате приготвеното от нас и го оценявате- БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ! 

четвъртък, 28 юли 2011 г.

ПЪРЖЕНА РИБА СЪС ЗЕЛЕН ДРЕСИНГ

    Рибата е ловена от приятел на Митко. Разпознах Червеноперка, Бибан и Платика... Така ги знам аз, но е възможно в различните краища на България да се наричат с други имена.




Та... осолих рибата


и я потопих в брашно.



Ще кажете, че ви правя на малоумни, но си обещах да описвам стъпките подробно :).

  Изпържих рибката в сгорещено олио и реших да и направя един АРОМАТЕН ДРЕСИНГ, състоящ се от нарязан чесън, черен пипер, парченца лимон, магданоз, копър и олио.
 
                                                                 27 юли 2011 г


 






Няма коментари:

Публикуване на коментар