XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: Салата от ПЕЧЕНИ ТИКВИЧКИ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето любимо хоби. Започнах да готвя още от детска възраст и продължавам до днес. Много бързо, воден от интерес и любопитство, още в първите години на нашия семеен живот със същото се захвана и моят съпруг. И така в кухнята станахме двама. Вечер, сядайки на трапезата, правим бърза уговорка за следващия ден- кой ще е на линия и кой ще подхваща тенджерите. И, разбира се, действаме. Понякога сме и двамата, а понякога тайно си правим приятни изненади. Често намираме време за любимото и полезно занимание, имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. Опитваме различни рецепти, много често импровизираме, приготвяме и малко „ по- завъртяни” блюда, но предимно залагаме на лесните, семплите, възможно по- евтините и достъпни ястия. А на всички вас, които харесвате приготвеното от нас и го оценявате- БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ! 

неделя, 31 юли 2011 г.

Салата от ПЕЧЕНИ ТИКВИЧКИ

   Дал Господ тиквички тази година...
Тази рецепта ще поместя в диетичния кулинарен албум, тъй като това е лека лятна салатка, от която не може да се напълнее :).


   Нея направих като нарязах тиквичките на малки кубчета.

  Изпекох ги с малко сол и олио във фурната. Оставих ги да изстинат и ги овкусих със съвсем малко кромид лук, мъничко чесън, оцет и магданоз. Върху тях наредих парченца варени яйца и домати. Украсих с нарязан на ситно копър и клонки магданоз.

31 юли 2011 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар