XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: БЯЛО ПИЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ПОДРЪЧНИ ОВКУСИТЕЛИ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

четвъртък, 28 юли 2011 г.

БЯЛО ПИЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ПОДРЪЧНИ ОВКУСИТЕЛИ

   Това бе обедното меню на 6 април 2011 г, което стъкмих ей така ... от подръчни материали :)...По принцип го приготвям със заквасена сметана и топено сирене, но днес реших да пробвам пък така :)
       Бялото месо на едно пиле нарежете на хапки и сложете в тенджерка от йенско стъкло заедно с няколко нарязани картофа. Посолете и разбъркайте. В купа намачкайте около 100 гр сирене и разбъркайте с 3 с. л. кисело мляко, 1 с. л. маргарин/ масло/ , олио/ количеството е по ваша преценка/, черен пипер и девесил/ в случая е пресен/. Излейте соса върху картофите и месото, объркайте добре и печете в микровълнова фурна на максимална мощност на 4 пъти по 10 минути, като след всеки 10 минути изваждайте от фурната и разбърквайте манджата.
ИЗМИСЛЕН ВАРИАНТ ОТ МЕН И ДОСТА СПОЛУЧЛИВ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар