С тази моя скромна храна радвам семейството си и приятелите ни. Готвя за удоволствие.Тръпка е да знаеш, че след кратък престой пред печката ще се получи още едно ново блюдо.Рядко повтарям стари ястия.Импровизирам смело.Идеите ми са много и затова реших да споделя с вас семейната ни кухня. С поздрави: МАРГИ
Всичко за мен

- МАРГАРИТА ДИМИТРОВА
- Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
- Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!
вторник, 28 януари 2025 г.
КАШКАВАЛ СЪС СУДЖУК НА ФУРНА
Един топъл аламинут, подходящ за зимните вечери на забързаните дни.
По този начин за 10 минути ще имате едно топло мезенце за винцето.
ПРОДУКТИ:
300 г кашкавал
100 г суджук
щипка сух риган
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Вземаме не голям глинен съд и в него слагаме нарязания на едро кашкавал.
Върху него подреждаме нарязания на по- малки парчета суджук.
Поръсваме с риган.
Слагаме съда в студена фурна.
Включваме я на 200 градуса и печем до приятен загар.
Сервираме с чаша винце.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар