XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: БЛАНШИРАНИ ЧУШКИ ЗА ПЪЛНЕНЕ ВЪВ ФРИЗЕРА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

понеделник, 10 октомври 2011 г.

БЛАНШИРАНИ ЧУШКИ ЗА ПЪЛНЕНЕ ВЪВ ФРИЗЕРА

Прибрахте ли си вече грижливо чушките, които ще пълните през зимата?
Време е, не отлагайте, защото още малко и ще свършат на пазарите :)!

Чушките се изтръмбушват. 
Непременно  се цепват откъм върха, за да не се спукат при готвенето.
Пускат се за около 1- 2 минути във вряща леко посолена вода.
Изваждат се  и се остават да се отцедят и охладят добре.
Нареждат се в найлонови торбички и се съхраняват във фризера.

 27 септември 2011 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар