XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ПАНИРАНО БЯЛО МЕСО С МАЙОНЕЗЕНО- ЧЕСНОВ СОС

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

понеделник, 10 октомври 2011 г.

ПАНИРАНО БЯЛО МЕСО С МАЙОНЕЗЕНО- ЧЕСНОВ СОС

    Когато ви се яде нещо пилешко и се чудите какво да е то, пригответе си това панирано месце с майонезена заливка :). Става невероятно апетитно.
ПРОДУКТИ:
бяло пилешко месо
сол
яйца и брашно за паниране
За соса:
1 майонеза " Краси"
3- 4 с. л. кисело мляко
чесън, сол и черен пипер на вкус

 НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Нарежете месото на по- едри парчета, обезкостете го, сварете го в солена вода до готовност,/ аз го варя 30 минути в тенджерата под налягане/ оставете го да се изцеди, топете всяко парче в панировката, която ще направите от 3- 4 яйца, разбити със сол и брашно до получаване на нормална за паниране смес.
Топете месото в панировката, изпържете го до бледо златисто и го подредете  в чиния.
 Залейте с майонезено- чесновия сос и поднесете с бяло вино :).
август 2011 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар