XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ЕКЗОТИЧНА САЛАТА С АВОКАДО И СИРЕНЕ " КОТИДЖ"

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

сряда, 5 февруари 2025 г.

ЕКЗОТИЧНА САЛАТА С АВОКАДО И СИРЕНЕ " КОТИДЖ"

Бърза и засищаща салата с това известно нискокалорично сирене. С нея винаги можете да очаровате вашите приятели и гости. А освен това, спокойно можете да си сложите лъжица от нея и върху препечена филийка, брускетка или сухар.
ПРОДУКТИ: 200 г сирене Котидж 100 г майонеза 1 авокадо 7 бр. рулца от раци 1 сварено яйце 1 голяма скилидка чесън
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: Обелваме авокадото и яйцето и ги нарязваме на дребни парченца. Рачешките рулца нарязваме на малки кубчета. Стриваме скилидката чесън. Смесваме посочените продукти със сиренето и майонезата.
Разбъркваме всичко добре, за да се смесят ароматите. Не добавяме сол, защото част от продуктите са солени. Оставяме салатата в хладилник за около 2 часа и я сервираме. И без никакви угризения можем да си сложим от нея върху нещо тестено, но препечено, и на момента ще се очароваме от комбинацията им.

Няма коментари:

Публикуване на коментар