XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ПЪРЖЕНЕ НА ТИКВИЧКИ БЕЗ ДА ЗАГАРЯ ОЛИОТО

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

четвъртък, 8 септември 2011 г.

ПЪРЖЕНЕ НА ТИКВИЧКИ БЕЗ ДА ЗАГАРЯ ОЛИОТО

За да не ви загори олиото потопете нарязаните тиквички в брашно и след това в студена вода. Пръскането не е повече, отколкото във варианта, когато ги пържите по обикновения  и познат начин .

Няма коментари:

Публикуване на коментар