XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: КАРФИОЛ, КАМБИ И МОРКОВИ С ФИКСА НА ЙОТКЕР

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

сряда, 12 октомври 2011 г.

КАРФИОЛ, КАМБИ И МОРКОВИ С ФИКСА НА ЙОТКЕР

ПРОДУКТИ:
карфиол
камби
моркови
целина
черен пипер
олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Режа камбите на едри ивици, морковите- с къдравия нож на кръгчета, а карфиола късам на розички.
Пълня ги плътно в бурканите. На половината буркани сипах по 3 с. л. олио, а на другите- не, за да видя след време коя туршийка ще е по- вкусна.
Слагам целина и черен пипер, заливам с горещия фикс и затварям.
Разклащам ги отвреме навреме в продължение на два дни и ги прибирам в мазето.

12 октомври 2011 г
    

Няма коментари:

Публикуване на коментар