XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: КОШНИЦА ОТ ТЕСТО ЗА 15.09.2011г

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето любимо хоби. Започнах да готвя още от детска възраст и продължавам до днес. Много бързо, воден от интерес и любопитство, още в първите години на нашия семеен живот със същото се захвана и моят съпруг. И така в кухнята станахме двама. Вечер, сядайки на трапезата, правим бърза уговорка за следващия ден- кой ще е на линия и кой ще подхваща тенджерите. И, разбира се, действаме. Понякога сме и двамата, а понякога тайно си правим приятни изненади. Често намираме време за любимото и полезно занимание, имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. Опитваме различни рецепти, много често импровизираме, приготвяме и малко „ по- завъртяни” блюда, но предимно залагаме на лесните, семплите, възможно по- евтините и достъпни ястия. А на всички вас, които харесвате приготвеното от нас и го оценявате- БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ! 

понеделник, 10 октомври 2011 г.

КОШНИЦА ОТ ТЕСТО ЗА 15.09.2011г

Сърце не ми даде на първия учебен ден да отида без такава кошница :).

Можете да я омесите от тесто, каквото си пожелаете, но не бива да го оставяте да втасва.
Месите, разточвате, режете на желаните ивици, преплитате, насновавате върху блажен огнеупорене съд, мажете с жълтък и олио и печете до готовност, като е желателно да засушите тестото, вместо да го печете бързо до прегаряне.
14 септември 2011 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар