XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ПЪРЖЕН ПАТЛАДЖАН С КАШКАВАЛ И БОСИЛЕК НА МИКРОВЪЛНОВА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето любимо хоби. Започнах да готвя още от детска възраст и продължавам до днес. Много бързо, воден от интерес и любопитство, още в първите години на нашия семеен живот със същото се захвана и моят съпруг. И така в кухнята станахме двама. Вечер, сядайки на трапезата, правим бърза уговорка за следващия ден- кой ще е на линия и кой ще подхваща тенджерите. И, разбира се, действаме. Понякога сме и двамата, а понякога тайно си правим приятни изненади. Често намираме време за любимото и полезно занимание, имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. Опитваме различни рецепти, много често импровизираме, приготвяме и малко „ по- завъртяни” блюда, но предимно залагаме на лесните, семплите, възможно по- евтините и достъпни ястия. А на всички вас, които харесвате приготвеното от нас и го оценявате- БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ! 

вторник, 14 август 2012 г.

ПЪРЖЕН ПАТЛАДЖАН С КАШКАВАЛ И БОСИЛЕК НА МИКРОВЪЛНОВА



Нещо елементарно, което ми дойде на ум в момента, в който трябваше да сложа изпържения вече патладжан в готовото лятно ястие, което затварям в буркани за лютата зима. Отворих хладилника, зърнах парченце кашкавал и хайде хоп- цапнах го отгоре върху една „ гребка” от голямата тава :).

ПРОДУКТИ:

1 чинийка с изпържен на кубчета патладжан
около 50 г кашкавал
босилек

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: / изключително сложен и непосилен :)/
Сложих патладжанените късчета в чинията, върху тях рендосах кашкавала, поръсих с щипка босилек и сложих измишльотинката в микровълновата фурна за около 40 секунди.
НЕ ГО ПРАВЕТЕ, МНОГО Е ТРУДНО! :)

12 август 2012 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар