XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ВИТАМИНОЗНА РИБЕНА САЛАТА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето любимо хоби. Започнах да готвя още от детска възраст и продължавам до днес. Много бързо, воден от интерес и любопитство, още в първите години на нашия семеен живот със същото се захвана и моят съпруг. И така в кухнята станахме двама. Вечер, сядайки на трапезата, правим бърза уговорка за следващия ден- кой ще е на линия и кой ще подхваща тенджерите. И, разбира се, действаме. Понякога сме и двамата, а понякога тайно си правим приятни изненади. Често намираме време за любимото и полезно занимание, имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. Опитваме различни рецепти, много често импровизираме, приготвяме и малко „ по- завъртяни” блюда, но предимно залагаме на лесните, семплите, възможно по- евтините и достъпни ястия. А на всички вас, които харесвате приготвеното от нас и го оценявате- БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ! 

понеделник, 23 януари 2012 г.

ВИТАМИНОЗНА РИБЕНА САЛАТА

Обожавам риба, а и сложена в салата, тя дава много приятен вкус-
и приятна, и полезна е смесицата на показаните продукти в тази чинийка! :)!


ПРОДУКТИ:
-малки рибки 
/ по възможност изчистени от главите/
-маслини
-печени чушки
/ моите бяха стерилизирани, че даже и с подправки в тях и с вкус на чесънче/
-праз лук
-царевица
-малко кисели краставички
-лимон
-зехтин/ олио/
задължително- босилек и копър, иначе няма да усетите невероятния вкус на тази салата 
Не я соля, защото в доста от продуктите има достатъчно солчица !!!

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Режете всичко на каквито парчета прецените, поливате със зехтин или олио, незабавно слагате бутилката с ракийка и не позволявате на никого да ви притеснява. НЯМА ВИ! :)

19. 01. 2012 г


Няма коментари:

Публикуване на коментар