XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ВАРЕНИ И ОВКУСЕНИ СВИНСКИ УШЕНЦА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

вторник, 8 септември 2015 г.

ВАРЕНИ И ОВКУСЕНИ СВИНСКИ УШЕНЦА

Установих, че много хора се прехласват по свинските уши.
У дома обикновено ги варим и после печем на скарата, но понякога ги овкусявам само така.

Варя ги 30 минути в тенджера под налягане.
Нарязвам ги и ги поливам със запържено олио, в което съм сложила чесън, червен пипер и шарена солчица. 
Всъщност- подправките можете винаги да ги подмените според вашия индивидуален вкус.

Няма коментари:

Публикуване на коментар