XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ПЕЧЕНИ ЛЮТИ ЧУШЛЕТА В МАРИНАТА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

петък, 25 септември 2015 г.

ПЕЧЕНИ ЛЮТИ ЧУШЛЕТА В МАРИНАТА

За тях ползвах рецептата на Диана Димитрова.
Исках да направя нещо по- различно от моите чушленца в сладко- кисел сос и се доверих на жената.
Не сме ги опитвали, но смятам, че ще ни харесат.
Благодаря на Дианка за различната рецепта!


ПРОДУКТИ:
500 г люти чушлета
150 мл оцет
100 мл вода
50 мл олио
2 с. л. захар
2 с. л. с лек връх сол/ опитвайте на вкус, защото всяка сол различно соли/
чесън
копър и чубрица / магданоз/

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Чушленцата се изпичат леко и се слагат в буркани.
Редуват се с нарязан чесън, копър и чубрица.
Аз направих и вариант  само с чесън и магданоз.
Заливат се със заврелите оцет, сол, захар, олио и вода.

НЕ СЕ СТЕРИЛИЗИРАТ И НЯМАТ КОНСЕРВАНТИ!
септември 2015 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар