XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: КАЛОРИЧНИ МЛЕЧНИ ПРИНЦЕСИ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето любимо хоби. Започнах да готвя още от детска възраст и продължавам до днес. Много бързо, воден от интерес и любопитство, още в първите години на нашия семеен живот със същото се захвана и моят съпруг. И така в кухнята станахме двама. Вечер, сядайки на трапезата, правим бърза уговорка за следващия ден- кой ще е на линия и кой ще подхваща тенджерите. И, разбира се, действаме. Понякога сме и двамата, а понякога тайно си правим приятни изненади. Често намираме време за любимото и полезно занимание, имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. Опитваме различни рецепти, много често импровизираме, приготвяме и малко „ по- завъртяни” блюда, но предимно залагаме на лесните, семплите, възможно по- евтините и достъпни ястия. А на всички вас, които харесвате приготвеното от нас и го оценявате- БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ! 

събота, 12 май 2012 г.

КАЛОРИЧНИ МЛЕЧНИ ПРИНЦЕСИ

Нека да е кашкавалена закуската днес, но ако може и с добавчица на още нещичко :). Обикновено слагам и яйце, но този път си рекох, че ще е добре да са само от млечни продукти.
Лесни, бързи и вкусни са и най- вече за онези, които обожават млечните произведения .

ПРОДУКТИ:
хляб/ в случая използвах пълнозърнест/
хубаво краве масло
узрял кашкавал от пита
топени сиренца на " Жоси"
сух босилек

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Намазвам филията обилно с краве масло, настъргвам кашкавал на едро, в средата слагам 1/ 2 от триъгълниче топено сирене, поръсвам с босилек и запичам леко.






НЕКА НИ Е ЗЛЕ :).

9 май 2012 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар