XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: Салата " СНЕЖАНКА"

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето любимо хоби. Започнах да готвя още от детска възраст и продължавам до днес. Много бързо, воден от интерес и любопитство, още в първите години на нашия семеен живот със същото се захвана и моят съпруг. И така в кухнята станахме двама. Вечер, сядайки на трапезата, правим бърза уговорка за следващия ден- кой ще е на линия и кой ще подхваща тенджерите. И, разбира се, действаме. Понякога сме и двамата, а понякога тайно си правим приятни изненади. Често намираме време за любимото и полезно занимание, имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. Опитваме различни рецепти, много често импровизираме, приготвяме и малко „ по- завъртяни” блюда, но предимно залагаме на лесните, семплите, възможно по- евтините и достъпни ястия. А на всички вас, които харесвате приготвеното от нас и го оценявате- БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ! 

вторник, 15 ноември 2011 г.

Салата " СНЕЖАНКА"

   Традиционната салата " Снежанка" приготвяна за празници, че защо  и не ежедневно, ако имате кисело мляко като нас. Миташки получава такова като противоотрова от  фирмата, в която работи и стремейки се да му намеря приложение, аз бъркам какво ли не с него:).
ОСНОВНО:
Изцедете 3 кофички кисело мляко, нарежете на ситно киселите краставички от 1 буркан, овкусете с малко чесън и сол.
Като добавка можете да сложите малко олио, копър и/ или/ счукани орехи.
Аранжирайте по ваша преценка!

11 ноември 2011 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар