Приготвих го за хубав повод.
С него успешно можете да впечатлите и най- изисканите гости.
Приготвя се бързо и е доста сочен и апетитен.
ПРОДУКТИ за 6 порции:
400 г бутер тесто
За пълнежа:
200 г пушен свински врат- на лентички
100 г сирене
200 г пушен свински врат- на лентички
100 г сирене
1 каф. ч. сладка царевица
4- 5 зелени кромидени перца
4- 5 зелени кромидени перца
4 триъгълничета топено сирене
3 яйца
200 г заквасена сметана
3 яйца
200 г заквасена сметана
200 г кашкавал
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Взема се тава с диаметър 28 см и тестото се разстила
в нея, но върху пекарска хартия. Прави се борд .
Кората се пече в продължение на 15 минути на 200
градуса.
Изважда се и върху нея се натрошава сиренето. След него се нарязват лучените перца. Върху тях се редят парченцата свински врат и топеното сирене, слага се царевицата и се настъргва кашкавалът.
Изважда се и върху нея се натрошава сиренето. След него се нарязват лучените перца. Върху тях се редят парченцата свински врат и топеното сирене, слага се царевицата и се настъргва кашкавалът.
Няма коментари:
Публикуване на коментар