XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: КИШ С БУТЕР ТЕСТО И БОГАТА ПЛЪНКА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

вторник, 11 ноември 2014 г.

КИШ С БУТЕР ТЕСТО И БОГАТА ПЛЪНКА



Приготвих го за хубав повод.
С него успешно можете да впечатлите и най- изисканите гости.
Приготвя се бързо и е доста сочен и апетитен.

ПРОДУКТИ за 6 порции:
400 г бутер тесто

За пълнежа:
200 г пушен свински врат- на лентички 
100 г сирене
1 каф. ч. сладка царевица
4- 5 зелени кромидени перца
4 триъгълничета топено сирене
3 яйца
200 г заквасена сметана
200 г  кашкавал
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Взема се тава с диаметър 28 см и тестото се разстила в нея, но върху пекарска хартия. Прави се борд . 
Кората се пече в продължение на 15 минути на 200 градуса.
 Изважда се и върху нея се натрошава сиренето. След него се нарязват лучените перца. Върху тях се редят парченцата свински врат и топеното сирене, слага се царевицата и се настъргва кашкавалът.

 Отгоре се полива с разбитите яйца със сметаната.
Кишът се пече на 180 градуса до апетитно порозовяване на повърхността.

 19 октомври 2014 г- Годишнина от сватбата

Няма коментари:

Публикуване на коментар