XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: БАНИЦА С ТУЧЕНИЦА ІІ- ри вид

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

неделя, 20 юли 2014 г.

БАНИЦА С ТУЧЕНИЦА ІІ- ри вид

Веднага ви изпращам на адреса на БАНИЦАТА С ЦАРЕВИЧНОТО БРАШНО, за да видите или се подсетите за начина на нейното приготвяне.
В случая тази баничка е същата с разликата, че по средата при сиренето сложих запържена тученица с кромид лук и любими подправки.
Това. 
Всичко останало е същото.
Поздрави за всички вас, които се осмелявате да консумирате тученицата/ тлъстика, тлъстиче/.
Да, плевел е, но казват, че е много полезен за организма ни.
А и на вкус съвсем не е лоша.
Защо пък тогава да я изхвърляме при все, че в Италия, Холандия и Гърция хората си я купуват от хипермаркетите?!?!
Не бива!


Няма коментари:

Публикуване на коментар