Един бърз, лесен и нежен сладкиш, който може да направи всяка една домакиня.
Той дори не изисква много продукти и не е скъп.
Харесва ми да го консумирам охладен, защото кремчето стои по- стегнато.
Направих го за днешния ни семеен повод, а той е
Благодаря за идеята на Роза Костова и за рецептата на Елза Стоянова, чиято кулинария харесвам много.
Ето линк към нейния блог...http://elizastoianova.blogspot.com/2014/04/blog-post_15.html...
Спазвах указанията точно с едно изключение- ползвах цяло пакетче бакпулвер, за да се застраховам от провал.
Кремът ми не можа да се разбие добре с миксера и затова пуснах за кратко в него и пасатора.
Препоръка: Внимавайте с ореховия блат, защото е много крехък.
При мен се пропука на няколко места при изваждането от тавичката, но не бе беда. При поднасянето не личеше никъде нищо.
19. 07. 2014 г
Няма коментари:
Публикуване на коментар