XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: СВИНСКО НА ТИГАН С ОЩЕ НЕЩО

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

събота, 28 юни 2014 г.

СВИНСКО НА ТИГАН С ОЩЕ НЕЩОБързо блюдо с мръвчици, гъбки и малко зеленчуци.
Всичко в него е запържено на тиган по бързата процедура, но то с нищо не отстъпва по вкусови качества на онези ястия, които приготвяме с часове.

ПРОДУКТИ:
крехко свинско месо
гъби
кромид лук
зелена чушка
сол на вкус
черен пипер
суха подправка по ваш вкус- чубрица, босилек, мащерка, риган…
4- 5 с. л. олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Месцето се нарязва на малки парченца, а гъбите- на филийки.
Слагат се в мазнината, посоляват се и започват да се задушават. Изчаква се да се изпари течността, която те отделят, след което започват да се пържат. Запържат ли се добре значи, че вече са готови. Сложете към тях нарязаните лук и чушка, овкусете с подправките и запържете всичко, но не повече от 5 минути. Бъркайте постоянно.
Сервирайте с охладено червено винце.

Няма коментари:

Публикуване на коментар