XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ОГРЕТЕН ОТ ЧУШКИ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

вторник, 17 септември 2013 г.

ОГРЕТЕН ОТ ЧУШКИ



Бърза и лесна вегетарианска рецепта за изпълнение.
Лека храна за стомаха и в същото време- доста вкусна и приятна за хапване.
Опитайте, ако все още не сте. Ще останете сити и доволни :).
ПРОДУКТИ:
15 печени чушки
1 каф. ч. брашно
200 г сирене
3- 4 скилидки чесън
магданоз
4 с. л. олио

За заливка:
4 яйца
1 ч. ч. кисело мляко
малко сол
копър- за поръсване

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Намажете тава с 2 с. л. олио и в нея наредете потопените в малко брашънце чушки. Натрошете сиренето и поръсете с магданоз.
 Полейте със заливка, приготвена от разбитите с кисело мляко и сол на вкус яйца. Поръсете с останалата мазнина и пресния  копър и изпечете огретена до златист загар.
Сервирайте полуохладен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар