XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ЛЮТИ ЧУШЛЕТА С МОРКОВИ И КРАСТАВИЧКИ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

понеделник, 9 септември 2013 г.

ЛЮТИ ЧУШЛЕТА С МОРКОВИ И КРАСТАВИЧКИ

 Рецептата научих от моя съседка, която ме увери, че по този начин направени чушленцата са превъзходни. 

                                                                  ПРОДУКТИ:
1500 г леко изпечени чушлета
 500 г нарязани моркови 
 3- 4 нарязани краставици" Гергана" или двойно количество " Корнишони" 

копър
магданоз

Марина:
 1 ч. ч. оцет
 1 ч. ч. олио
 1/ 2 ч. ч. захар
 3- 4 с. л. сол

 НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Като се поохладят се добавят нарязани копър и магданоз и се разбъркват на няколко пъти в продължение на 3 часа. Стерилизират се 5 - 10 минути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар