XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: АЗ И ПОРЕДНОТО КУМСКО ПИЛЕ :)

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

събота, 12 ноември 2011 г.

АЗ И ПОРЕДНОТО КУМСКО ПИЛЕ :)

УКРАСЯВАМ КУМСКИ ПИЛЕТА ЗА РАДОСТ НА СВАТОВЕ И КРЪСТНИЦИ! :)

4 коментара:

 1. Марго ти си уникална,имаш много търпение и златни ръце,този господин е станал превъзходен
  браво
  приятна седмица ти желая

  ОтговорИзтриване
 2. Уникален е той, Мария, защото застана мирно, докато го " обличах" и тъкмих. Понякога има " немирници" , които в последния момент решават, че ще ме ядосват като си отпуснат крачетата и тогава става... чудо.. :)!

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте, поздравления за кумските пилета, които сте направили. Бих желала да ви попитам дали извършвате поръчки, каква е цената и доставят ли се в страната? Благодаря ви.
  Поздрави,
  Радостина

  ОтговорИзтриване
 4. Здравейте, Радостина!
  Правех много пилета, но вече се отказах. Трудоемко е и е невъзможна доставката с куриерски фирми- развалят се украсите, защото това все пак е храна, която при транспортирането се размества.
  Поздрави! :)

  ОтговорИзтриване