XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ЧОЛБУР

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето любимо хоби. Започнах да готвя още от детска възраст и продължавам до днес. Много бързо, воден от интерес и любопитство, още в първите години на нашия семеен живот със същото се захвана и моят съпруг. И така в кухнята станахме двама. Вечер, сядайки на трапезата, правим бърза уговорка за следващия ден- кой ще е на линия и кой ще подхваща тенджерите. И, разбира се, действаме. Понякога сме и двамата, а понякога тайно си правим приятни изненади. Често намираме време за любимото и полезно занимание, имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. Опитваме различни рецепти, много често импровизираме, приготвяме и малко „ по- завъртяни” блюда, но предимно залагаме на лесните, семплите, възможно по- евтините и достъпни ястия. А на всички вас, които харесвате приготвеното от нас и го оценявате- БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ! 

вторник, 19 август 2014 г.

ЧОЛБУР

Изпълнението на тази автентична и семпла рецепта дължа на моята виртуална приятелка ЙОЛАНТА ДЕЛИБОЗОВА/ ЙОЛИ/. 
Благодаря ти, Йоли!
Много обичам да готвя достъпни български гозбици.
Хареса ми, топнах си с питка и сега мога да си легна честита :).
Единственото уточнение, което мога да направя от мое име е, че 
сложих 4 с. л. брашно, 
а водата ми бе 1 литър.
Всичко останало направих така, както ти си го описала.
19 август 2014 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар