XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ЛЮТИ ЧУШЛЕТА С МОРКОВИ И КРАСТАВИЧКИ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето любимо хоби. Започнах да готвя още от детска възраст и продължавам до днес. Много бързо, воден от интерес и любопитство, още в първите години на нашия семеен живот със същото се захвана и моят съпруг. И така в кухнята станахме двама. Вечер, сядайки на трапезата, правим бърза уговорка за следващия ден- кой ще е на линия и кой ще подхваща тенджерите. И, разбира се, действаме. Понякога сме и двамата, а понякога тайно си правим приятни изненади. Често намираме време за любимото и полезно занимание, имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. Опитваме различни рецепти, много често импровизираме, приготвяме и малко „ по- завъртяни” блюда, но предимно залагаме на лесните, семплите, възможно по- евтините и достъпни ястия. А на всички вас, които харесвате приготвеното от нас и го оценявате- БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ! 

понеделник, 9 септември 2013 г.

ЛЮТИ ЧУШЛЕТА С МОРКОВИ И КРАСТАВИЧКИ

 Рецептата научих от моя съседка, която ме увери, че по този начин направени чушленцата са превъзходни. 

                                                                  ПРОДУКТИ:
1500 г леко изпечени чушлета
 500 г нарязани моркови 
 3- 4 нарязани краставици" Гергана" или двойно количество " Корнишони" 

копър
магданоз

Марина:
 1 ч. ч. оцет
 1 ч. ч. олио
 1/ 2 ч. ч. захар
 3- 4 с. л. сол

 НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Като се поохладят се добавят нарязани копър и магданоз и се разбъркват на няколко пъти в продължение на 3 часа. Стерилизират се 5 - 10 минути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар