XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: САЛАТА С НАХУТ И МАЙОНЕЗА

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето любимо хоби. Започнах да готвя още от детска възраст и продължавам до днес. Много бързо, воден от интерес и любопитство, още в първите години на нашия семеен живот със същото се захвана и моят съпруг. И така в кухнята станахме двама. Вечер, сядайки на трапезата, правим бърза уговорка за следващия ден- кой ще е на линия и кой ще подхваща тенджерите. И, разбира се, действаме. Понякога сме и двамата, а понякога тайно си правим приятни изненади. Често намираме време за любимото и полезно занимание, имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. Опитваме различни рецепти, много често импровизираме, приготвяме и малко „ по- завъртяни” блюда, но предимно залагаме на лесните, семплите, възможно по- евтините и достъпни ястия. А на всички вас, които харесвате приготвеното от нас и го оценявате- БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ! 

понеделник, 9 септември 2013 г.

САЛАТА С НАХУТ И МАЙОНЕЗА

Много обичам нахут и си измислям рецептички с него. 
В случая салата е тежичка, подходяща е за късната есен или зимния сезон.
ПРОДУКТИ:
1 консерва нахут или купичка сварен
2- 3 кисели краставички
100 г кашкавал или пушено сирене
1 майонеза
копър
сол- на вкус

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Кашкавала/ сиренето/ и краставичките нарязвам на парченца. Към тях добавям нахута и копъра плюс сол, ако е необходимо. Разбърквам с майонезата и сервирам.

Няма коментари:

Публикуване на коментар