На всекиго по клечица- топли, уханни и вкуснички. Просто си завивате правоъгълни кашкавалени парчета в лентички от бекон, забождате ги на шишчето и ги печете за кратко на скарата.
Предварително я помазвам със сланина.
09. 01. 2013 г
XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/>
aaaa, mnogo bırzo i si liçi ,çe e mnogo vkusno,zapisah si ya.
ОтговорИзтриванеИ носят на много вино или бирииии:)...
ОтговорИзтриванеНаправих я.Фантастично мезе.Благодаря Марги,че показваш рецептите от Червен бряг и раиона!!!
ОтговорИзтриванеМоля, моля! Удоволствието е взаимно! :) Със здраве да си хапвате приготвеното, а аз ще продължа да споделям при наличие на малко повечко време :). Има какво.
ОтговорИзтриване