XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ФУСИЛИ ПО ИТАЛИАНСКИ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето любимо хоби. Започнах да готвя още от детска възраст и продължавам до днес. Много бързо, воден от интерес и любопитство, още в първите години на нашия семеен живот със същото се захвана и моят съпруг. И така в кухнята станахме двама. Вечер, сядайки на трапезата, правим бърза уговорка за следващия ден- кой ще е на линия и кой ще подхваща тенджерите. И, разбира се, действаме. Понякога сме и двамата, а понякога тайно си правим приятни изненади. Често намираме време за любимото и полезно занимание, имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. Опитваме различни рецепти, много често импровизираме, приготвяме и малко „ по- завъртяни” блюда, но предимно залагаме на лесните, семплите, възможно по- евтините и достъпни ястия. А на всички вас, които харесвате приготвеното от нас и го оценявате- БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ! 

вторник, 25 септември 2012 г.

ФУСИЛИ ПО ИТАЛИАНСКИ



  ПРОДУКТИ:
300 г фусили
150 г сух  колбас
3 кисели краставички
100 г сладка  царевица
1 малка пушена майонеза- 125 г
1 скилидка чесън
щипка черен пипер
пресен копър
сол- ако е необходимо

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Сварявам фусилите с малко сол и олио, веднага ги промивам в гевгир под студена течаща вода и ги омесвам с майонезата, нарязаните на ситно колбас, краставички и чесън. Овкусявам с подправките и обърквам добре.
Това е. „Просто” като фасул, но пък е много вкусничко :).

Няма коментари:

Публикуване на коментар