XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: БЪРЗИ ДЕСЕРТНИ ВАРИАНТИ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето любимо хоби. Започнах да готвя още от детска възраст и продължавам до днес. Много бързо, воден от интерес и любопитство, още в първите години на нашия семеен живот със същото се захвана и моят съпруг. И така в кухнята станахме двама. Вечер, сядайки на трапезата, правим бърза уговорка за следващия ден- кой ще е на линия и кой ще подхваща тенджерите. И, разбира се, действаме. Понякога сме и двамата, а понякога тайно си правим приятни изненади. Често намираме време за любимото и полезно занимание, имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. Опитваме различни рецепти, много често импровизираме, приготвяме и малко „ по- завъртяни” блюда, но предимно залагаме на лесните, семплите, възможно по- евтините и достъпни ястия. А на всички вас, които харесвате приготвеното от нас и го оценявате- БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ! 

петък, 7 септември 2012 г.

БЪРЗИ ДЕСЕРТНИ ВАРИАНТИ

БЪРЗАШ И НЯМАШ НИКАКВО ВРЕМЕ... 
Ще идват гости, а ти не си до никъде, но ти се ще да покажеш нещо, приготвено у дома. Даже и десерт. Веднага! Идеята е готова! Тичай до кварталния магазин и вземи някакви рула. Няма значение какви са те. Ако са по- големи- нарежи ги на дебели филийки, а ако са по- малки- ползвай ги така. Вземи и банан и шоколад и направи рулата с кръгче банан върху тях и отгоре поляти с разтопен на водна баня шоколад. Поръси ги с каквото имаш и ако имаш. Можеш да направиш шоколадово- бананови пънчета и без рулца и отново ще останеш очарован. Повярвай, топят се в устата! :)
Ето и други снимки от процеса на приготвяне. Няма да обяснявам, защото няма какво. Те сами говорят :).      


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар