XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: БЪРЗИ ДЕСЕРТНИ ВАРИАНТИ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

петък, 7 септември 2012 г.

БЪРЗИ ДЕСЕРТНИ ВАРИАНТИ

БЪРЗАШ И НЯМАШ НИКАКВО ВРЕМЕ... 
Ще идват гости, а ти не си до никъде, но ти се ще да покажеш нещо, приготвено у дома. Даже и десерт. Веднага! Идеята е готова! Тичай до кварталния магазин и вземи някакви рула. Няма значение какви са те. Ако са по- големи- нарежи ги на дебели филийки, а ако са по- малки- ползвай ги така. Вземи и банан и шоколад и направи рулата с кръгче банан върху тях и отгоре поляти с разтопен на водна баня шоколад. Поръси ги с каквото имаш и ако имаш. Можеш да направиш шоколадово- бананови пънчета и без рулца и отново ще останеш очарован. Повярвай, топят се в устата! :)
Ето и други снимки от процеса на приготвяне. Няма да обяснявам, защото няма какво. Те сами говорят :).      


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар