XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: МЛЕЧЕН КРЕМ " АСОРТИ"

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и често намирам време за нея. Имам стимул да готвя и го правя с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от мен, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

неделя, 16 септември 2012 г.

МЛЕЧЕН КРЕМ " АСОРТИ"

Добър да е денят ви, мили дружки!
За мен е напрежение и тръпка от предстоящото в утрешния ден. Кулинарията остана на последен план, но... тя не е най- важното нещо на този етап.
Скромното ми предложение е един млечен крем АСОРТИ, който не мога да ви кажа точно как съм го правила, па камо ли някакви пропорции.      От архивите е и е пълна импровизация- сметана, сладолед, кисело мляко, желатин, ядки, шоколадови бонбони, конфитюр или сладко...          Можете да го направите така, както ви дойде на ума в момента :).      
16 септември  2012 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар