XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ХЕК С МАЙОНЕЗА И КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

четвъртък, 12 декември 2024 г.

ХЕК С МАЙОНЕЗА И КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ

Бърза рецепта, подходяща за хората, които не обичат пълнен шаран, но в същото време искат да почетат празника Никулден …
ПРОДУКТИ: 1 кг риба Хек 5- 6 кисели краставички 200 г майонеза млян черен пипер олио- за намазване на тавата
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: В намазнена тава нареждаме киселите краставички, нарязани на дълго/ на филии/. Върху тях нареждаме нарязаната на шайби / 3 см / риба.
Всяко едно рибено парче намазваме обилно с майонеза и го поръсваме с черния пипер.
Печем ястието в продължение на около 25- 30 минути в нагорещена на 220 градуса фурна . Изваждаме рибата и я сервираме с чаша бяло вино.

Няма коментари:

Публикуване на коментар