XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ДОМАТЕНА МАНДЖА С ПЕЧЕНИ ЧУШКА И ПАТЛАДЖАН

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето любимо хоби. Започнах да готвя още от детска възраст и продължавам до днес. Много бързо, воден от интерес и любопитство, още в първите години на нашия семеен живот със същото се захвана и моят съпруг. И така в кухнята станахме двама. Вечер, сядайки на трапезата, правим бърза уговорка за следващия ден- кой ще е на линия и кой ще подхваща тенджерите. И, разбира се, действаме. Понякога сме и двамата, а понякога тайно си правим приятни изненади. Често намираме време за любимото и полезно занимание, имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. Опитваме различни рецепти, много често импровизираме, приготвяме и малко „ по- завъртяни” блюда, но предимно залагаме на лесните, семплите, възможно по- евтините и достъпни ястия. А на всички вас, които харесвате приготвеното от нас и го оценявате- БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ! 

вторник, 9 февруари 2016 г.

ДОМАТЕНА МАНДЖА С ПЕЧЕНИ ЧУШКА И ПАТЛАДЖАН

Напълно разделно или не- не знам, ама ми омръзна да ям само салати с месо или риба. Организмът иска и нещо по- простичко и селско. Вчера бях на ориз на фурна, а днес си сипах чинийка ДОМАТЕНА МАНДЖА С ПЕЧЕНА ЧУШКА И ПАТЛАДЖАН + половин запечена пълнозърнеста филийка.
     Доматите са изварени с малко мазнина, чушките са печени, патладжанът е предварително запържен и всичко това е смесена заедно с малко магданоз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар