XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ПИЛЕШКИ КРИЛЦА С БИРА И МЕД

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето любимо хоби. Започнах да готвя още от детска възраст и продължавам до днес. Много бързо, воден от интерес и любопитство, още в първите години на нашия семеен живот със същото се захвана и моят съпруг. И така в кухнята станахме двама. Вечер, сядайки на трапезата, правим бърза уговорка за следващия ден- кой ще е на линия и кой ще подхваща тенджерите. И, разбира се, действаме. Понякога сме и двамата, а понякога тайно си правим приятни изненади. Често намираме време за любимото и полезно занимание, имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. Опитваме различни рецепти, много често импровизираме, приготвяме и малко „ по- завъртяни” блюда, но предимно залагаме на лесните, семплите, възможно по- евтините и достъпни ястия. А на всички вас, които харесвате приготвеното от нас и го оценявате- БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ! 

вторник, 30 октомври 2012 г.

ПИЛЕШКИ КРИЛЦА С БИРА И МЕД

Днес излезе новият брой на " Лакомник". Хареса ми само тази  рецепта, която бе за крилца
  с автор Димитър Димитров.
Веднага ги спретнах за вечеря, но направих промяна в количествата на продуктите.
Овкусих 1 кг крилца с :
1 с. л. мед
5 с. л. соев сос
4 с. л. олио
 черен пипер
1 каф. ч. бира
2 нарязани малки люти чушлета
Изпекох ги в гореща фурна на вентилатор. Станаха много вкусни с пикантен сосец за топване, ако обичате да правите това дело :).

 Благодаря на Димитър за рецептата! :)
30 октомври 2012 Г

Няма коментари:

Публикуване на коментар