XSbfAFb72XPu3PzchBts4AT24m9j9V expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> expr:content='data:blog.isMobile ? "width=device-width,initial-scale=1.0,minimum-scale=1.0,maximum-scale=1.0" : "width=1100"' name='viewport'/> КУЛИНАРНА РАЗХОДКА: ПАСТЕТ ОТ НАХУТ И МАГДАНОЗ / ХУМУС/

Всичко за мен

Моята снимка
Червен бряг, Плевенска, Bulgaria
Кулинарията е моето хоби и хобито на моя съпруг. Често намираме време за нея. Имаме стимул да готвим и го правим с желание и лекота. На всички вас, които харесвате приготвеното от нас, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ!

неделя, 8 ноември 2015 г.

ПАСТЕТ ОТ НАХУТ И МАГДАНОЗ / ХУМУС/

ПРОДУКТИ:
200 г сварен нахут
1 скилидка чесън
5 с. л. олио или зехтин
3 с. л. от водата, в която е врял или консервиран нахутът
1 с. л. оцет или лимонов сок
сол на вкус
млян черен пипер
шепа магданоз
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Нахутът, нарязаният чесън и всички овкусители и подправки се слагат в блендер и се смилат да еднородна и пухкава консистенция.
Готовият пастет се поднася студен с филийка хляб.

Можете да го използвате и като гарнитура към месо.

7 ноември 2015 г

Няма коментари:

Публикуване на коментар